پیام تبریک فرماندار خوروبیابانک به مناسبت روز دندانپزشک

امروز نقش دندانپزشکان و تلاش‌ها و زحمات این گروه فرهیخته از جامعه پزشکی، برای حفظ و ارتقای سلامت دهان و دندان هم میهنان عزیز بر کسی پوشیده نیست؛

عموم مردم به عنوان دریافت‌کنندگان خدمات‌، تسکین آلام، تأمین سلامت و زیبایی دهان خود را مرهون زحمات دندانپزشکان عزیز می‌دانند و از طرفی اهمیت سلامت دهان به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی تعیین سطح سلامت جامعه مورد توجه جدی می باشد.
اینجانب، فرا رسیدن روز دندانپزشک را به آحاد جامعه دندانپزشکان گرامی خصوصا عزیزانی که در این شهرستان قبول زحمت نموده و ارائه خدمت می نمایند، تبریک عرض می‌نمایم.
امید است در سایه اتکال به خداوند متعال و کوشش‌های بی‌وقفه، آینده‌ای روشن برای نظام سلامت، جامعه پزشکی و بالاخص دندانپزشکان عزیز که نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت هم نوعان و زدودن درد از سیمای دردمندان و ایجاد جامعه‌ای سالم، شاداب، مولد و با طراوت به عهده دارند، فراهم گردد.

احمدرضا طحانی
    فرماندار شهرستان خوروبیابانک