نام و نام خانوادگی :
سمت : مسئول واحد
مدرك : کارشناس ارشد تغذیه
تماس :
هدف کلی واحد :(تامین ؛ حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه)
اهداف برنامه ای :
۱بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر ۶ سال
۲بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان
۳بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده
۴بهبود وضعیت تغذیه سالمندان
۵پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
۶پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن
۷پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها (ویتامین B2 – D – A – روی و کلسیم
۸ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع سرطان
۹ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون
۱۰ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع دیابت
۱۱ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی
۱۲بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی
انجام برنامه های فوق از طریق فعالیتهای زیر:
۱- آموزش کارکنان
۲- آموزش جامعه
۳- جلسات درون بخشی و بین بخشی
۴- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی
۵- انجام طرحهای مداخله ای و پژوهشی
۶- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی و سایر اماکن(مهد ، سرای سالمندان ، مدارس ،مراکز طبخ غذای سایر ادارات و کارخانجات)