رفتن به محتوای اصلی
x

نظارت بر نحوه آماده سازی ،طبخ و توزیع بیش از ۸۰۰ پرس غذا در وعده های ناهار و شام جهت حوزه های انتخاباتی شهرستان خوروبیابانک

در روز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ نظارت بر نحوه آماده سازی ،طبخ و توزیع بیش از ۸۰۰ پرس غذا در وعده های ناهار  و شام  جهت حوزه های انتخاباتی شهرستان خوروبیابانک توسط واحد بهداشت محیط این شهرستان انجام شد . در این راستا کنترل کلیه مراحل نظارت بر مواد اولیه، بهداشت فردی ،بهداشت تجهیزات و بهداشت موادغذایی و نمونه برداری توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفت.