نظارت بر نحوه آماده سازی ،طبخ و توزیع بیش از ۸۰۰ پرس غذا در وعده های ناهار و شام جهت حوزه های انتخاباتی شهرستان خوروبیابانک
در روز جمعه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۱ نظارت بر نحوه آماده سازی ،طبخ و توزیع بیش از ۸۰۰ پرس غذا در وعده های ناهار و شام جهت حوزه های انتخاباتی شهرستان خوروبیابانک توسط واحد بهداشت محیط این شهرستان انجام شد . در این راستا کنترل کلیه مراحل نظارت بر مواد اولیه، بهداشت فردی ،بهداشت تجهیزات و بهداشت موادغذایی و نمونه برداری توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفت.