مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ اولین جلسه کارگروه اجتماعی، سلامت بانوان و خانواده شهرستان در سال ۱۴۰۴،به ریاست مهندس علی اصغر ایرجی سرپرست فرمانداری شهرستان و دبیری شبکه بهداشت و درمان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان در این جلسه بر اهمیت هماهنگی بینبخشی، عملیاتیسازی مصوبات و نقش آموزش و اطلاعرسانی مؤثر به شهروندان در زمینه موضوعات بهداشتی بهویژه دو محور مهم پیشگیری از تب کریمهکنگو و بیماریهای گوارشی تأکید کرد.
ایشان افزود:در آستانه فصل گرما و با هدف پیشگیری از شیوع بیماریهای گوارشی، تدابیر لازم شامل پایش کیفیت آب آشامیدنی، نظارت بر بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آموزشهای همگانی در زمینه رعایت بهداشت فردی و محیطی، و آمادگی سیستم بهداشت و درمان برای پاسخ به موقع به طغیانهای احتمالی مد نظر دستگاههای متولی باشد. در ادامه آقای دکتر محبی نکاتی را در خصوص بیماری cchf بیان نموده و از شهروندان خواستند در این ایام بویژه عید قربان و بازگشت حجاج نسبت به ذبح بهداشتی دام ها تحت نظارت دامپزشکی اقدام و گوشت تازه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار دهند.در ادامه مهندس میرزایی مصوبات جلسه قبل را مورد بررسی قرار داده و بر انجام کامل مصوبات کارگروه تاکید کردند.