رفتن به محتوای اصلی
x

اجرای طرح استانی تشدید نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس در شهرستان خوروبیابانک در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۱۱ و ۱۲بهمن ماه ۱۴۰۲

طبق برنامه ریزی های صورت گرفته توسط مدیران ارشد معاونت بهداشتی استان و هماهنگی انجام شده بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی شهرستان خوروبیابانک به صورت قطب بندی منطقه ای و همزمان با کل استان در قالب ۴ تیم ۳نفره با حضور بازرسان بهداشت محیطِ قطب ۵ شامل شبکه های اردستان،نظنز،شرق استان ،نائین و خور در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۱۱ و ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ در شیفت های صبح و عصر اجرا گردید.
در این طرح که تا پاسی از شب ادامه داشت ضمن کنترل وضعیت بهداشتی مراکز و اماکن حساس یکصد کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و امحاء گردید و برخورد قانونی لازم با مراکز و اماکن متخلف صورت گرفت .