previous pauseresume next

واحد بهبود تغذیه جامعه

 نام و نام خانوادگی : علی محمدیسمت : مسئول واحد مدرك : مهندسی علوم و صنایع غذایی تماس : nutritionist.‎1390@gmail .comهدف کلی واحد :(تامین ؛ حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه)اهداف برنامه ای :ردیفموضوع۱بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر ۶ سال۲بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان ۳بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده ۴بهبود وضعیت تغذیه سالمندان ۵پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید ۶پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن و کم خونی ناشی از فقر آهن۷پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها (ویتامین B2 – D – A – روی و کلسیم ۸ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع سرطان ۹ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون۱۰ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع دیابت۱۱ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی ۱۲بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی  انجام برنامه های فوق از طریق فعالیتهای زیر:۱- آموزش کارکنان۲- آموزش جامعه۳- جلسات درون بخشی و بین بخشی۴- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی۵- انجام طرحهای مداخله ای و پژوهشی۶- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی و سایر اماکن(مهد ، سرای سالمندان ، مدارس ،مراکز طبخ غذای سایر ادارات و کارخانجات)